+++ +++

overons

 

Wij zijn Evert en Thea van der Meer en wij fokken labrador retrievers. Ik(Thea) ben fulltime bezig met de honden. Sinds 2010 is Evert met pensioen en helpt hij regelmatig mee in de dagelijkse verzorging van onze roedel.

Zodra mijn eerste lab arriveerde (1989 - zie ook bij Geschiedenis) werd ik lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Alle nesten, die bij ons geboren worden, voldoen dan ook aan de regels, die de NLV heeft vastgesteld en krijgen daarom het NLV-keurmerk.

Wij hebben géén kennels : al onze honden wonen gezellig in huis! Zij hebben meerdere gehoorzaamheids- en/of jachttrainingen doorlopen. Dagelijks nemen wij ze mee voor een flinke boswandeling : in bij elkaar passende groepjes gaan we op pad. En verder hebben we achter ons huis een grote speelweide. Al onze nesten worden in de woonkamer geboren; de pups groeien op in huis en worden goed gesocialiseerd. Ze krijgen steeds meer ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten; bij zeer slecht weer maken we een puppy-speelplaats in de grote bijkeuken.

 

luchtfoto huis 2013 1

 

 Ik verwacht van a.s. pupkopers, dat zij veel tijd voor hun pup zullen hebben. Tijdens regelmatige bezoekjes aan het nest kan er al veel informatie uitgewisseld worden. Daarnaast geef ik ook altijd een uitgebreide informatiemap mee, wanneer de pup vertrekt. Verder vind ik het heel belangrijk, dat men zich goed voorbereidt op de komst van de pup en dat baas + hond naar een goede puppycursus gaan. Het is gewoon een feit, dat je alle tijd, die je in het eerste jaar aan je pup besteedt, in de volgende jaren terugverdient!

  

Tot nu toe heb ik iedere door mij gefokte pup in z’n thuisomgeving gezien bij het afleveren van de stamboom. Wederzijdse contacten stel ik zeer op prijs. Verder organiseer ik in principe na ongeveer een jaar een nestreünie. Wanneer u vragen heeft over onze honden of wilt komen kennismaken, dan kunt u via telefoon of e-mail contact met ons opnemen :

 

Thea van der Meer-Stoelwinder en

finalbanner

Evert van der Meer

Klauwertswei 4  

9248 SE Siegerswoude

tel.0512-302304

email: Chairwindermere